Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

Καλημέρα, αναδημοσιεύω σήμερα απ'το press.gr ένα άρθρο για την απόλυση ενός από τους πλέον αξιόλογους δημοσιογράφους από την ΚΡΑΤΙΚΗ??? ΕΡΤ.

Επιβάλει λογοκρισία και φασισμό...
.
.
... ο Θ. Ρουσόπουλος εκθέτοντας τον Κ. Καραμανλή! Γυρίζει τον τόπο στις εποχές της ΥΕΝΕΔ και του Μαρούδα!!!.
Γράφει ο Άλκης Νίκας
..Παρατηρούμε για μια ακόμα φορά τι λογοκρισία και κλίμα εφοβισμού υπάρχει στην κρατική τηλεόραση. Ένα επεισόδιο ήταν αυτό με την τελετή αφής στην Ολυμπία τον περασμένο Μάρτιο. Το θέμα αυτό έκανε τον γύρο του κόσμου, αλλά η ελληνική τηλεόραση όπως και η κινεζική διέκοψαν την σύνδεση.Η Κίνα όμως έχει απολυταρχικό καθεστώς...Και εμείς δεν είμαστε καλύτεροι, όπως αποδεικνύεται και με την περίπτωση του διακεκριμένου και αντικειμενικού δημοσιογράφου, Στέλιου Κούλογλου.
Έπεσε και αυτός θύμα του φασισμού και της λογοκρισίας που θέλει να επιβάλλει ο κ. Ρουσσόπουλος στην κρατική τηλεόραση και όχι μόνο. Διότι μην ξεχνάμε ότι μια δημοκρατία κρίνεται από την ελευθερία και την ποιότητα που έχει στην ενημέρωση. Εποχές ...ΥΕΝΕΔ είναι αυτές που ζούμε. Ακόμη κι ο μακαρίτης ο Μαρούδας θα ζήλευε τον Θοδωρή και τις αθλιότητες του...Δεν καταλαβαίνετε κύριε υπουργέ ότι τελικά μ' αυτό τον τρόπο εκθέτετε τον ίδιο πρωθυπουργό και την χώρα διεθνώς, για άλλη μια φορά; Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση για την ελευθερία του λόγου. Ντροπή σας!Με αυτές τις πρωτοβουλίες σας μας γυρίζετε σαράντα χρόνια πίσω. Μέχρι που μπορεί να φθάσει η αυθαιρεσία σας κ. Ρουσόπουλε;Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι για να σταματήσουμε αυτό το φαινόμενο. Αφού χτυπήσε η καμπάνα για τον κ. Κούλογλου, σε λίγο θα χτυπήσει και για μας
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: