Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΡ


Καλημέρα, αναδημοσιεύω ένα κείμενο που αντιπροσωπεύει αυτη την στιγμή τις σκέψεις μου για τον ανεκδιήγητο προπονητή της ΑΕΚ...

Το φαινόμενο Φερέρ
Λάζαρος Αλεξάνδρου - Στείλτε κι εσείς το κείμενό σαςΔημοσίευση : 19/12/2007 21:11 - Τελ. ανανέωση : 20/12/2007 02:14
Αν είναι μέτριος, καλός ή μεγάλος προπονητής ο Φερέρ, αυτό ας το κρίνει η διοίκηση της ομάδας. Εγώ, αυτό που βλέπω, και πιθανόν όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, είναι έναν προπονητή που πειραματίζεται συνεχώς, που αλλάζει τις θέσεις των ποδοσφαιριστών, που ξεθάβει και θάβει την ίδια στιγμή ποδοσφαιριστές, που έχει κάνει –δεν ξέρω, ίσως μαζί με τη διοίκηση-απαράδεκτες μεταγραφές (Τζεράλντο, Καφές, Αουραμπαρένα, Μανού κ.λπ.), που επιμένει να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές που η απόδοση τους είναι κάτω του μέτριου, που έδιωξε τον Τσιρίλο, έναν ποδοσφαιριστή που τα έδινε όλα λες και μεγάλωσε με τα χρώματα της ομάδας, αλλά το κυριότερο βλέπουμε έναν άνθρωπο εριστικό και υπερόπτη, δηλαδή έναν ξερόλα που δεν επιδέχεται καμία καλόπιστη κριτική.
Τώρα, όσον αφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα ήθελα να εκφράσω μερικές απορίες.
1. Μπορεί, κανείς να μας εξηγήσει γιατί έβαλε τον Λαγό μπροστά από τον βραδυκίνητο Αουραμπαρένα, και όχι πίσω όπως το συνήθιζε για να μπορεί να κρατήσει τον ταχύτατο Γκαλέτι ο οποίος γελοιοποίησε τον πρώτο.
2. Γιατί δεν χρησιμοποίησε τον μαχητικό Ενσαλίβα στο κέντρο, αντί του ανύπαρκτου Καφέ.
3. Από που και ως που ο Ριβάλντο να χρησιμοποιείται στην αριστερή πλευρά και να ακινητοποιείται, τη στιγμή που ο άνθρωπος αποδίδει τα μέγιστα όταν παίζει μπροστά από τους δύο στόπερ.
4. Αλήθεια τι θέση έπαιζε ο Μαντούκα;
5. Τέλος, γιατί δεν χρησιμοποιείσαι τους Παπά και Μπλάνκο από την αρχή βγάζοντας έξω τον μετριότατο Λυμπερόπουλο - που ευθύνεται και για το γκολ που φάγαμε- και τον Αουραμπαρένα, αφού σε κάθε παιχνίδι ο έρμος ο Χάρης του αποδεικνύει πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής θέλει να γίνει και ο Αργεντίνος πόσο μαχητικός είναι.
Προσωπικά θεωρώ ότι ο Μπάγεβιτς ήταν ο μεγαλύτερος προπονητής που πέρασε από την ΑΕΚ τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά μέσα μου νιώθω ότι αν ο Ριβάλντο αναλάβει την ομάδα, ναι καλά διαβάσατε ο Ριβάλντο, μπορεί να ξεπεράσει τον Ντούσαν...